Mijn Spiritualiteit
Informatie

Informatie

Hoe ga ik met het leven om?
Hoe gaat het leven met mij om?
Wat vind ik van het leven?
Wat heeft het leven mij te bieden?
Waarom leef ik?

Dat zijn enkele vragen, die wij ons allemaal wel eens stellen. Waar we ook graag een antwoord op willen krijgen, op die momenten dat we tegen bepaalde vraagstukken van het leven aanlopen.

Wanneer mensen bij mij langs komen, hebben zij veelzijdige vragen die alles met het leven te maken hebben. Geen een vraag is dezelfde geen een uitleg is dezelfde, maar in de kern zijn de antwoorden en vragen gelijk. In de kern zijn wij allemaal gelijk.

We zijn allemaal mensen van vlees en bloed. We zijn allemaal kind van licht en liefde. We zijn allemaal hier op deze aarde om iets te leren en dat ook weer los te laten. Juist dat leren wordt vaak te weinig aandacht besteed, waardoor mensen vastlopen in hun leven.

We hebben allemaal iets te leren in dit leven, dat noemen we karmische lessen. De een heeft een les nodig, de andere meerdere. Vaak loopt het allemaal wel en soms zijn we ons zelfs bewust van onze lessen. Het kan ook gebeuren dat we vastlopen omdat we niet bewust leven.

Als iemand in zo’n situatie bij mij komt maak ik contact met de energie van hem/haar

  1. Het kunnen beelden zijn d.m.v symboliek
  2. Beelden zijn van je gids
  3. Of  van mensen van gene zijde
  4. Of beelden uit een vorig leven.
  5. Net wat er op dat moment bij je speelt.

Het gaat er dan om dat ik de blokkades in je energiebanen wegneem. Dat kan d.m.v. een healing ( lichamelijke klachten), of d.m.v. een reading (emotionele klachten). Door de energie goed te laten doorstromen krijg je inzicht in wie je bent en wat je bent, zodat je weer verder kan.